Fotos

Photographer's Note

From this view of Sasso Barisano you note the dense residential fabric and layout levels of stones, the road is the upper roof on the lower floor, there is not an inch of waste, the excavated material to expand the interior is used to expand the outside, there is one gram of waste, truly green architecture that should make us learn for the future

Photo Information
  • Copyright: Silvio Sorcini (Silvio1953) Gold Star Critiquer/Gold Star Workshop Editor/Gold Note Writer [C: 20090 W: 130 N: 42396] (223103)
  • Genre: Lugares
  • Medium: Cor
  • Date Taken: 2008-08-05
  • Categories: Arquitectura
  • Exposição: f/8, 1/250 segundos
  • More Photo Info: view
  • Versão da Foto: Versão Original
  • Date Submitted: 2011-09-04 9:41
Viewed: 3560
Points: 56
Discussions
  • None
Additional Photos by Silvio Sorcini (Silvio1953) Gold Star Critiquer/Gold Star Workshop Editor/Gold Note Writer [C: 20090 W: 130 N: 42396] (223103)
View More Pictures
explore TREKEARTH