jjbach 2006-03-10 15:27
Ουπς!! Κι' άλλη φωτογραφία; 'Η εσύ πήρες φόρα, ή εγώ έλειψα αρκετά...
Πολύ καλή σύνθεση Μπάμπη, με καλά χρώματα και ωραίο κάδρο. Ο δρόμος μπροστά μας, δίνει καλή προοπτική και βάθος.
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Ιώαννη
Βασικά έλειψες καιρό κι εγώ δεν πήρα φόρα... Απλά βρήκα 1-2 φωτογραφίες καλές να βάλω. Έχω ακόμα μία και μετά πρέπει να κάνω υπομονή. Ελπίζω το Πάσχα να πάμε στο χωριό της γυναίκας μου στα Τρίκαλα κι εκεί να γεμίσω τις κάρτες μνήμης (έχω μια 500ΜΒ και έχω παραγγείλει και μία με 1GB να υπάρχει!). Φιλικά Μπάμπης |
|
||||
|
||||
![]()
Το Πάσχα αργεί ακόμα...
Μάλλον θα πρέπει, μόλις φτιάξει λίγο ο καίρος, να κανονήσουμε καμιά συνάντηση ώστε να "γεμίσουμε" τις κάρτες σου Γιάννης |
|
||||
|
||||
![]()
Απαραιτήτως! Πρέπει να κανονίσουμε μια ηλιόλουστη Κυριακή να έρθετε με την γυναίκα σου στη Χαλκίδα να κάνουμε καμιά προκοπή! :)
Μπάμπης |
|
||||
|
||||
![]()
Μέσα είμαι, με την πρώτη ευκαιρία για καφεδάκι στο κάστρο του Καράμπαμπα.
Γιάννης |
|
||||
|
||||
![]()
Φυσικά! Εννοείται... Μπορούμε ωστόσο να κάνουμε οι δύο μας (αν δεν ενδιαφέρει τις κυρίες μας βέβαια) ένα "δίδυμο" και να φωτογραφήσουμε το κάστρο βάζοντας τις φωτογραφίες μετά εδώ! :)
|
|
||||
|
||||
![]()
Μ' αρέσει η ιδέα. Εξάλου έχω ξαναπάει εκεί, με κάμερα αλλά δυστυχώς χωρίς μπαταρία, με αποτέλεσμα να κάνω μόνο δυο-τρείς λήψεις. Οπότε το κανονίζουμε (ανάλογα με τον καιρό φυσικά) και με γεμάτες μπαταρίες.
Τα λέμε |
|
||||
|
||||
![]()
ΥΓ: Ξέχασα να πω ότι θα φωτογραφήσουμε τα ΠΑΝΤΑ !!
EVERYTHING - όπως τραγουδάει τώρα και η Άννα Βύσση |
![]() |
Thread Tools | |
|
|