Forums


Go Back   The TrekEarth Forums >

Notices

Reply
 
Thread Tools

Great maki 2006-01-22 6:18

Zdravo Jelena,
Ovo je najljepsa tvoja fotografija za sada. Jako si dobro uhvatila taj magicni trenutak. Cini mi se da snijeg u Splitu nije cesta pojava, pa ako vec padne to mora biti kao praznik... Ovdje u Varsavi danas - 22 C i puno sunca. Pozdrav. maki
BTW. Hrvatski sam studirao ovdje na Varsavskom Sveucilistu i stalno ga proucavam da bi svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredovao... ;o)

  #1  
Old 01-22-2006, 01:59 PM
Ejla's Avatar
Ejla Ejla is offline
TE Newbie
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 71
Default To maki: Hrvatski

U pravu si Marek, snijeg ovdje tako rijetko pada da se svi raspametimo, a ovo je bio poseban trenutak po tome što je padao (nikad ranije) u XI mjesecu. Svi smo na prozorima, vani, ja sam odmah zgrabila fotić i pokušala ga uslikati.Hvala na komentaru. Ja sam osobno bila malo nesigurna u pogledu ove fotke, ali izgleda da se ljudima dopada. taj snijeg je trajao 3 sata možda i manje i gotovo... nadam se da ove godine više i neće. Ako pomislim na vaših -22 (CNN upravo kaže "samo -19") odmah se smrznem.
Odlično govoriš(pišeš) hrvatski.
Drago mi je da smo se "upoznali"
Jelena
Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 12:09 PM.Copyright © 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.
explore TREKEARTH