Zuta vila u Batincu
pajaran
(117033)
mkamionka 2022-05-05 3:02
Zdravo Pavle,
Odličan panoramski pogled. Jedino što mi je žao je što je vreme bilo prilično oblačno. Siguran sam da bi po sunčanom danu ceo pogled bio mnogo šareniji.
Da, ja sam primer osobe koja je otišla da radi u inostranstvu. Međutim, većina ljudi koji odu u inostranstvo odlaze tamo da zarade i da naprave nešto bolje kod kuće, kao što ste rekli. Posao koji sam izabrao je drugačiji jer moram da ostanem tu gde jesam. Sada nakon mnogo godina, 20-ak godina, već postoje mogućnosti za posao u Poljskoj, ali sada bi selidba bila finansijska katastrofa, tako da verovatno ostajem u inostranstvu iako mi nedostaje sopstvena zemlja.
M
|
||||
|
||||
![]()
Pozdrav.
Ja sam Nislija, posle zavrsenog medicinskog fakulteta pokojne supruge, doselio sam se u Cupriju 1978 god i tu ostao. Ostaklla su mi samo dva groba i uspomene. Sin i supruga su umrli, ja samujem i placem za njima. U nisu sam prodao svu imovonu i stanove koje smo imali pokojna suruga i ja, rascistio sam nasledje, ostao mi je samo stan u Cupriji, u kome zivim sam. Paja |
|
||||
|
||||
![]()
Pozdrav,
Tako mi je žao što čujem to Paja. Život je ponekad tako surov, i teško je odrediti njegov smisao. Drago mi je što ne dozvoljavate tuzi da vas obuzme, ali ostajete kreativni i dijelite svoja razmišljanja sa nama i cijelim svijetom ovdje. Mislim da je ovo mjesto blago. Ovdje ima mnogo starijih ljudi. Pretpostavljam da mladi ljudi radije koriste telefone i TrekEarth je previše zastario za njih. Šteta jer se ovdje može toliko toga naučiti o svijetu od toliko ljudi iz različitih zemalja. Nadam se da ćete ostati dobrog zdravlja i da nastavite sa slikanjem i dijeljenjem fotografija! M |
![]() |
Thread Tools | |
|
|