Forums


Go Back   The TrekEarth Forums >

Notices

Reply
 
Thread Tools

Great Hormon_Manyer 2009-02-14 5:38

Drága Zsuzsa!

Azt hiszem, ideje volna egy közös fotótúrázásnak a természetben... Emlékszem egy évvel ezelőtti képeidre, elképesztő, mennyit fejlődtél. Őszintén gratulálok és csodállak. Gyönyörűek a színek, a nézőpont és a kompozíció nemkülönben. Picit talán lehetne élesebb, de ez gyakori hiba (másoknál is) butított fájlok használatakor. Ezt leszámítva viszont pazar fotó.
Üdv, Laci

Ui: minden OK?

  #1  
Old 02-15-2009, 09:55 PM
bizsu's Avatar
bizsu bizsu is offline
TE Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 116
Default To Hormon_Manyer: Szia Laci!

Köszönöm, hogy benéztél, általában felnézek ide is! Inkább otthon vagyok fenn a neten. Aréna, Fotovilág, topfotó, indafoto. Sok így is! Nagyon örültem neked, mert , amit igazán tanultam az Te , és a Marci munkája! Ahogy előadtátok a hibákat, azt tanítani kellene. Finoman, de határozottan.Ez hiányzik itthon. Itt csak gyepálják egymást az emberek! Nem is felejtem el, és igyekszem betartani az intelmeket. Itt vettem az új gépet, ez még amolyan ismerkedés volt:) Hála most voltam Pécsen az Orvostudományin, és azt mondták rendben vagyok, csak keveset nőtt, így nem kell műteni. Hát remélem már kihúzom ezt az 50 évet:) Aranyas vagy , hogy nem felejtettél el!
Remélem egyszer személyesen is találkozunk, hiszen már annyi mindenkit ismerek, Téged meg még nem!
Üdv, Zsú
Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 02:03 PM.Copyright © 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.
explore TREKEARTH